DISSABTE 20 FEBRER.  20:30 h
DIUMENGE 21 FEBRER.  19:00 h

Espectacle en anglès, subtitulat en català

Els buits de mobilitat reduïda no tenen seients, es tracta d'un espai per posar una cadira de rodes. 

Hi ha un 5% de l'aforament reservat per a ser venut a taquilla el mateix dia de l'espectacle.

Premiat al 2014 per la crítica de Barcelona com el millor espectacle de noves tendències, A house in Asia és una magnífica mostra de com la companyia Agrupación Señor Serrano barreja elements molt diversos per expressar-se en un llenguatge teatral propi que és marca de la casa. Maquetes, projeccions de vídeo, so, performance… conviuen a l’escenari per contar històries d’una manera sorprenent i innovadora.

A house in Asia es va representar este estiu a la Biennal de Venècia, que ha premiat Agrupación Señor Serrano amb el Lleó de Plata en la categoria de teatre. La companyia ha aconseguit un gran prestigi internacional i representa les seues obres per tot el món. Enguany han actuat als Estats Units, França, Brasil, Bèlgica Polònia, Itàlia, Mèxic, Holanda i Txèquia. I després de passar per València, viatjaran fins a l’Argentina i la Xina.

A house in Asia ens parla del món després de l’11-s, de les còpies i les imitacions, fent un retrat en clau pop de la primera dècada del segle XXI. L’acció es planteja com un western que viatja del Paquistà als Estats Units amb una posada en escena trencadora. Un relat teatral que no deixarà indiferent ningú.

Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal · Performance: Àlex Serrano, Pau Palacios i Alberto Barberá · Veus: James Phillips (Matt) i Joe Lewis (marine jove) · Project manager: Barbara Bloin · Video-creació: Jordi Soler · Disseny de so i banda sonora: Roger Costa Vendrell · Disseny d’il·luminació: Alberto Barberá · Maquetes: Nuria Manzano · Vestuari: Alexandra Laudo · Assessors en tecnologia: Eloi Maduell i Martí Sánchez-Fibla · Fotògraf: Nacho Gómez

Comments: