Concert de Benvinguda 2018

La Habitación Roja és un grup de pop-rock indie valencià amb molts èxits i una llarga trajectòria a les espatlles, al Concert de Benvinguda presentaran el seu últim disc «Memoria», disc produït pel mític Paco Loco, amb el que ja han estat rodant pels grans festivals estatals.

Tremenda Jauría és un grup liderat per dones, que com solen dir, ha nascut en el cor de la bèstia, Madrid. Fan una mescla de reggaeton, cúmbia i electrònica que no deixa indiferent a ningú. Actualment estan girant amb el seu nou EP «Codo con codo».

Smoking Souls representen una generació de joves que des de xicotets han explorat els territoris més ocults de la música. Joves creixent en temps d'incertesa, però que han après a guanyar-se el futur a cop de cançó. Ofereixen un so de guitarra punyent acompanyat per un ritme de força que veiem reflectit al nou disc «Cendra i Or»

I l’última banda, Rural Zombies, la formen homes i dones de la Guipúscoa profunda, del ruralisme més salvatge. Música pop-rock que s’ha fet un lloc en l’escena estatal havent estat confirmats en festivals com el BBK Live de Bilbao o el Sonorama Ribera. Al Concert de Benvinguda ens presentaran «From home to Hospital St.» el seu últim llarga durada.

Concert per a majors de 16 anys.

Comments: