Obertura de portes: 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle

Aforament: 403 persones

Recomanació d'edat: Tots els públics

Els buits de mobilitat reduïda no tenen seients, es tracta d'un espai per posar una cadira de rodes.

Hi ha un 5% de l'aforament reservat per a ser venut a taquilla el mateix dia de l'espectacle.

Ismael Serrano s’incorpora per a donar suport directe a la nova temporada cultural del barri del Cabanyal, conscient de la lluita veïnal que ha estat protagonitzada durant els últims anys.

Amb el seu últim treball, La llamada, torna als escenaris en un format més íntim i personal: acompanyat per la seua veu i la seua guitarra. També estarán presents els seus éxits de sempre.

La llamada, el nové disc d’estudi, reflectix el seu nou moment vital. Un nou disc resolt amb cançons d’aires populars que conviden a la lluita social des de l’esperança peró també amb cançons amables que passen per la seua joventut, pels contes i per la poesia. El títol de l’àlbum fa referència a les tradicionals llamadas del carnaval uruguaià i és el seu propi crit: Prou de laments! És hora d’alçar la mirada, «vius i rebels».

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apertura de puertas: 30 minutos antes del inicio del espectáculo

Aforo: 403 personas

Recomendación de edad: Todos los públicos

Los huecos de movilidad reducida no tienen asientos, se trata de un espacio para poner una silla de ruedas.

Hay un 5% del aforo reservado para ser vendido en taquilla el mismo día del espectáculo.

Ismael Serrano se incorpora para apoyar directamente a la nueva temporada cultural del barrio del Cabanyal, consciente de la lucha vecinal que ha sido protagonizada durante los últimos años.

Con su último trabajo, La llamada, vuelve a los escenarios en un formato más íntimo y personal: acompañado por su voz y su guitarra. También estarán presentes sus éxitos de siempre.

La llamada, el noveno disco de estudio, refleja su nuevo momento vital. Un nuevo disco resuelto con canciones de aires populares que invitan a la lucha social desde la esperanza pero también con canciones amables que pasan por su juventud, por los cuentos y por la poesía. El título del álbum hace referencia a las tradicionales llamadas del carnaval uruguayo y es su propio grito: Basta de lamentos! Es hora de levantar la mirada, «vivos y rebeldes».

Comments: