ESPECTACLE EN CASTELLÁ

Obertura de portes: 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle

Aforament: 403 persones / Recomanació d'edat: Recomanat per adults

Els buits de mobilitat reduïda no tenen seients, es tracta d'un espai per posar una cadira de rodes.

Hi ha un 5% de l'aforament reservat per a ser venut a taquilla el mateix dia de l'espectacle.

Han transcorregut quasi quatre dècades des que La Zaranda començà la seua trajectòria teatral, amb una intensa tasca creativa que li ha valgut un gran prestigi internacional. Són innombrables els festivals que han recorregut en més de trenta països, premiats per la crítica en diverses ciutats del món i guardonats amb el Premi Nacional de Teatre el 2010.

La companyia andalusa desenvolupa una poètica teatral que, lluny de fórmules estereotipades o efímeres, s’ha consolidat amb un llenguatge propi que sempre evoca la memòria i convida a la reflexió.

El grito en el cielo presenta personatges extraviats que no han perdut l’esperança, que tracten d’escapar-se d’una situació que els atrapa i emprenen un viatge de tornada a la llibertat, a la vida.

Una vegada més, amb el seu humor cru, imatges potents i una posada en escena que transforma els espais amb quatre elements, La Zaranda commou i impacta, torna a donar una lliçó de teatre parlant d’un món deshumanitzat que aniquila qualsevol tipus de transcendència.


Autor: Eusebio Calonge

Director: Paco de La Zaranda ·

Intèrprets: Celia Bermejo, Enrique Bustos, Gaspar Campuzano, Francisco Sánchez i Iosune Onraita

Espai escènic: Paco de La Zaranda

Il·luminació: Eusebio Calonge

Vestuari: Elisa Sanz

Fotografia: Juan Carlos García i Víctor Iglesias

Cartell: Víctor Iglesias

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ESPECTÁCULO EN CASTELLANO

Apertura de puertas: 30 minutos antes del inicio del espectáculo

Aforo: 403 personas / Recomendación de edad: Recomendado para adultos

Los huecos de movilidad reducida no tienen asientos, se trata de un espacio para poner una silla de ruedas.

Hay un 5% del aforo reservado para ser vendido en taquilla el mismo día del espectáculo.

Han transcurrido casi cuatro décadas desde que La Zaranda empezó su trayectoria teatral, con una intensa tarea creativa que le ha valido un gran prestigio internacional. Son innumerables los festivales que han recorrido en más de treinta países, premiados por la crítica en varias ciudades del mundo y galardonados con el premio Nacional de Teatro el año 2010.

La compañía andaluza desarrolla una poética teatral que, lejos de fórmulas estereotipadas o efímeras, se ha consolidado con un lenguaje propio que siempre evoca la memoria e invita a la reflexión.

El grito en el cielo presenta personajes extraviados que no han perdido la esperanza, que tratan de escaparse de una situación que los atrapa y emprenden un viaje de vuelta a la libertad, a la vida.

Una vez más, con su humor crudo, imágenes potentes y una puesta en escena que transforma los espacios con cuatro elementos, La Zaranda conmueve e impacta, vuelve a dar una lección de teatro hablando de un mundo deshumanizado que aniquila cualquier tipo de trascendencia.

Autor: Eusebio Calonge

Director: Paco de La Zaranda

Intérpretes: Celia Bermejo, Enrique Bustos, Gaspar Campuzano, Francisco Sánchez y Iosune Onraita

Espacio escénico: Paco de La Zaranda

Iluminación: Eusebio Calonge

Vestuario: Elisa Sanz

Fotografía: Juan Carlos García y Víctor Iglesias

Cartel: Víctor Iglesias

Comments: