COMPRAR ENTRADES CONCERT DE BENVINGUDA DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA 2017

Data:  20 de octubre de 2017
Horari: obertura portes 19:30 h - actuacions 20:00 h
Preu: arena 8€ + comissions - grades 6€ + comissions

 

Llegiu atentament les normes d’accés al Concert de Benvinguda de la Universitat de València que tindrà lloc divendres 20 d’octubre a les 19:30 a la Plaça de bous de València. Estarà permès l’accès a partir de 16 anys. Així mateix, es permetrà l’entrada al recinte a menors entre 14 i 15 anys amb les condicions descrites al document NORMES D’ACCÉS PER A MENORS.

 

Concert de Benvinguda 2017

Activitat que té com a objectiu donar la benvinguda als estudiants universitaris que s'incorporen cada curs.

Aspencat acaba el seu pas pels escenaris en el Concert de Benvinguda de la Universitat de València. Conclou així una trajectòria que els ha portat a fer més de sis-cents concerts, amb els seus 6 discos que han fet cantar i ballar milers de persones. L’evolució de l’estil del grup ha vingut marcada per un camí cap a l’electrònica combinada amb els sons més tradicionals valencians i amb lletres crítiques i combatives.

Els valencians compartiran escenari amb els catalans Txarango, que amb una música més festiva i alegre connecten ràpidament amb el públic. De fet, és el grup en català amb més projecció internacional del moment. Així ho testimonien els més de tres-cents concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d'Or i un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica.

Per completar el cartell hi haurà la banda murciana, Viva Suecia que es va fer recentment amb el Premi de la Música Independiente a la mejor Canción pel tema “Bien por ti”, i que amb el seu segon àlbum, Otros principios fundamentales va entrar directament al lloc dotzé de la llista oficial de vendes.

Comments: