Obertura de portes: 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle

Aforament: 403 persones

Recomanació d'edat: Recomanat per xiquets a partir de 5 anys

 

Concert-espectacle basat en els llibres de Marcel el Marcià. En esta ocasió, Marcel viatja per les nostres comarques perquè els més menuts les coneguen mentre canten i ballen.

Marcel vol fer-nos ballar i, per això, ha fet un llarg viatge en què ha conegut uns quants personatges amb qui ha compartit estes danses.

Este és el punt de partida que ens porta a compondre ritmes, escriure i ajuntar-los en cançons. Marcel en esta ocasió recorre el territori valencià i es troba personatges del nostre imaginari col·lectiu, gegants, titelles... amb els quals compartirà aventures i cançons.


Intèrprets: Albert Ortega Bertomeu, Carles Llinares i la banda d’Els Marcians

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apertura de puertas: 30 minutos antes del inicio del espectáculo

Aforo: 403 personas

Recomendación de edad: Recomendado para niños a partir de 5 años

 

Concierto-espectáculo basado en los libros de Marcel el Marcià. En esta ocasión, Marcel viaja por nuestras comarcas para que los más pequeños las conozcan mientras cantan y bailan.

Marcel quiere hacernos bailar y, por eso, ha hecho un largo viaje en el que ha conocido a unos cuántos personajes con quienes ha compartido estas danzas.

Este es el punto de partida que nos trae a componer ritmos, escribir y juntarlos en canciones. Marcel en esta ocasión recorre el territorio valenciano y se encuentra personajes de nuestro imaginario colectivo, gigantes, títeres...con los cuales compartirá aventuras y canciones.

Intérpretes: Albert Ortega Bertomeu, Carles Llinares y la banda d’Els Marcians

Comments: