Obertura de portes: 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle

Aforament: 403 persones

Recomanació d'edat: Per a tots el públics

«Un vagabund convertix un parc en el seu refugi provisional: dos tanques a les portes del seu somni, un pont es transforma en embarcació i una escultura, en el seu company de viatge... Tinc la sensació que en este espectacle totes les influències artístiques (dansa, mim, clown, teatre visual) que m’han nodrit, es troben i s’unixen per formar un sol i únic llenguatge que desitge més que mai posar al servici de les emocions i de la relació amb el públic. En este projecte m’agradaria trobar un camí encara més senzill i directe entre l’ànima i el gest. A l’hora d’actuar, el que més m’importa en este nou treball és trobar l’estat que convida a parar el temps per tal que el gest tinga sentit.


El personatge de rodamón, metàfora d’allò que és vulnerable, em porta, com a intèrpret i com a persona, al meu senzill repte artístic i humà: buscar autenticitat i humilitat per a compartir emocions i vertaders moments de màgia teatral.»

Claire Ducreux

Creació i interpretació: Claire Ducreux

Escultor: Eduardo Quadrat

Músiques originals: David Moreno, Jorge Sarraute i Mayte Martín

Vestuari: As Meninas

Llums: Nani Valls / Rafel Roca

Coproducció: Mercat de les Flors

Residència artística a Can Gassol, Mataró i a l’Estruch de Sabadell

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apertura de puertas: 30 minutos antes del inicio del espectáculo

Aforo: 403 personas

Recomendación de edad: Para todos los públicos

«Un vagabundo convierte un parque en su refugio provisional: dos vallas a las puertas de su sueño, un puente se transforma en embarcación y una escultura, en su compañero de viaje... Tengo la sensación que en este espectáculo todas las influencias artísticas (danza, mimo, clown, teatro visual) que me han nutrido, se encuentran y se unen para formar un solo y único lenguaje que deseo más que nunca poner al servicio de las emociones y de la relación con el público. En este proyecto me gustaría encontrar un camino todavía más sencillo y directo entre el alma y el gesto. A la hora de actuar, lo que más me importa en este nuevo trabajo es encontrar el estado que invita a parar el tiempo para que el gesto tenga sentido.

El personaje de vagabundo, metáfora de aquello que es vulnerable, me lleva, como intérprete y como persona, a mi sencillo reto artístico y humano: buscar autenticidad y humildad para compartir emociones y verdaderos momentos de magia teatral.»
Claire Ducreux

Creación e interpretación: Claire Ducreux

Escultor: Eduardo Quadrat

Músicas originales: David Moreno, Jorge Sarraute y Mayte Martín

Vestuario: As Meninas

Luces: Nani Valls / Rafel Roca

Coproducción: Mercat de les Flors

Residencia artística en Can Gassol, Mataró y en Estruch de Sabadell


 

Comments: