L’RRRR! Festival d’Art i Reciclatge és una iniciativa de LaCasaCalba, desenvolupada en col·laboració amb el Departament de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia. Té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació a la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

12h30–13h30 Teatre del Raval

POLZET I ELS SEUS GERMANS de Cía. La Ferroviaria (Espectacle teatral)

La Cía. La Ferroviaria ens presenta aquesta adaptació del clàssic de Polzet on ens conviden a reflexionar sobre la generació de residus animant a buscar solucions creatives. A més, també tracta temes com les desigualtats, la superació personal, la rebel·lia i la solidaritat entre iguals. La creació d’objectes és obra de l’artista plàstic contemporani Ángel Haro i la direcció de l’espectacle és de Paco Macià, reconegut ballarí i coreògraf guardonat per l’Acadèmia Nacional de les Arts Escèniques.  Una obra recomanada per a tota la familia.

13h00–16h00 Teatre del Raval

VERMUT I DINAR a càrrec de Fusta Orgànic i Tandoor food truck.

Recuperació i elaboració creativa de menjar per a reduir el malbaratament alimentari. Espai per a la cuina de mercat, ecològica i de proximitat, oferida per Fusta Orgànic, conegut restaurant de Gandia, i per Food Truck Tandoor, una original proposta. Cal reservar. 

16h00–17h45 Teatre del Raval

REBOBINE, POR FAVOR de Michel Gondry, amb Jack Black i Mos Def (Cinema d'humor)
El director de cinema i vídeos musicals francés Michel Gondry, utilitza el seu imaginari en aquest film d’humor i paròdies on es reciclen afamades pel·lícules com Ghostbusters o King Kong. Els protagonistes, Jack Black i Mos Def arrodoneixen la cinta amb el seu humor hilarant.

18h00–19h00 Teatre del Raval

TODO VIBRA, TODO SUENA de Vibra-tó (Espectacle musical)

Projecte didàctic musical interactiu on dos músics i pedagogs multiinstrumentistes interpreten composicions pròpies i músiques del folklore universal amb instruments insòlits, no convencionals i fabricats amb materials reutilitzables.

L’espectacle treballa la musicalitat així com la conscienciació respecte de la contaminació acústica, apel·lant al consum responsable ressaltant la importància del reciclatge i la reutilització.

20h00–20h30 Teatre del Raval

 ERRE QUE ERRE de Truna (Espectacle musical)

Es tracta d’una composició inèdita i original, que participa de les dues línies, sempre interconnectades que són constants al treball de Truna: l’exploració d’un llenguatge sonor i musical particular i, lligat a açò, el desenvolupament d’instruments de fabricació pròpia.

Comments: