L’RRRR! Festival d’Art i Reciclatge és una iniciativa de LaCasaCalba, desenvolupada en col·laboració amb el Departament de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia. Té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació a la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

11h30–13h00 Teatre del Raval

COLLAGE I ACCIÓ de Macarena Recuerda Sheperd (Espectacle escènic participatiu)

Aforament màx. 30 persones. Recomanat de 6 a 100 anys. 

IMPRESCINDIBLE: Inscripció prèvia: info@teatreravalgandia.org;amb nom complet, telèfon i nombre d’assistents. Macarena Recuerda és una artista escènica que desenvolupa projectes artístics i participatius que tenen com a objectiu crear nous espais de pensament. Collage i acció és un espectacle escènic pàrticipatiu que pretén crear un espai comú per a la investigació artística i establir una relació més horitzontal entre l’adult i el xiquet, trobant-se al mateix nivell de participació i sense ser un el model o referent de l’altre. Crea així un espai comú per a la diversió i la investigació artística. Una residència-laboratori que compta amb la participació del públic com a co-creador, indagant en el nou llenguatge al que l’artista anomena Happening-collage.

13h00–16h00 Teatre del Raval

VERMUT I DINAR a càrrec de Fusta Orgànic i Tandoor food truck

Recuperació i elaboració creativa de menjar per a reduir el malbaratament alimentari. Espai per a la cuina de mercat, ecològica i de proximitat, oferida per Fusta Orgànic, conegut restaurant de Gandia, i per Food Truck Tandoor, una original proposta. Cal reservar.

16h00–17h30 Teatre del Raval

'LANDFILL HARMONIC' de Brad Allgood i Graham Townsley (Cinema documental)

El film és una bonica història sobre el poder de la música, la pobresa i la contaminació del planeta. Ens narra una història real de com un mestre i els seues alumnes van traure profit d’allò que el el món els oferia i tranfomàren el fem en música. 

17h30–19h00 Teatre del Raval

COLLAGE I ACCIÓ de Macarena Recuerda Sheperd (Espectacle escènic participatiu)

Aforament màx. 30 persones.

IMPRESCINDIBLE: Inscripció prèvia: info@teatreravalgandia.org;amb nom complet, telèfon i nombre d’assistents

19h00–20h30 Teatre del Raval

PAU RIBA I ELS GRIPAUS. CLOENDA Festival amb l’espectacle musical 40 gripaus

ENTRADES: https://www.onetwotix.com/pau-riba-i-els-gripaus

La banda de músics bojos d’ànima circense presenten la revisitació del disc Jo, la donya i el gripau, una garbera d’anys després de la seua gestació a Formentera. LaCasaCalba va participar en la reedició d’aquest emblemàtic àlbum l’any 2011 i ara tenim el plaer de portar-los per cloure l’RRRR! Festival, art i reciclatge en una actuació que s’emmarca també dins la celebració dels #30TeatreRavalG.

 

 

 

Comments: