L’RRRR! Festival d’Art i Reciclatge és una iniciativa de LaCasaCalba, desenvolupada en col·laboració amb el Departament de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia. Té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació a la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

ERRE QUE ERRE de Truna. ESTRENA (Espectacle musical)

Es tracta d’una composició inèdita i original, que participa de les dues línies, sempre interconnectades que són constants al treball de Truna: l’exploració d’un llenguatge sonor i musical particular i, lligat a açò, el desenvolupament d’instruments de fabricació pròpia.

Depenent de les seues necessitats creatives, Truna modificarà les seues màquines sonores electròniques, que estan construïdes amb elements reutilitzats o reciclats. Es tracta d’instruments vius que van mutant amb el fluix creatiu. Amb tot i això, l’actuació també tindrà un fort component escènic i audiovisual, perquè treballarà amb la idea de la possibilitat de la multiplicació, la ubiqüitat que l’artista fa temps que treballa dins del format Trio Truna.

 

Comments: