DISSABTE 23 GENER.  21:00 h

Els buits de mobilitat reduïda no tenen seients, es tracta d'un espai per posar una cadira de rodes. 

Hi ha un 5% de l'aforament reservat per a ser venut a taquilla el mateix dia de l'espectacle.

José Fernández Torres, Tomatito, és una llegenda viva del flamenc. El guitarrista que va acompanyar Camarón de la Isla durant 18 anys ha tocat amb els més grans arreu del món i torna a un escenari de València després d’anys d’absència. Tomatito actuarà a El Musical amb la seua família, amb la guitarra del seu fill Josep, la veu de la seua filla Mari Ángeles i l’acompanyament del seu grup artístic. Interpretarà amb ells temes del seu últim disc, Sóc flamenc, i repassarà grans èxits de la seva extensíssim repertori.

La guitarra flamenca de Tomatito ha viatjat pels millors escenaris internacionals, en una prolífica carrera com a solista que començà després de la mort de Camarón. Les seues col·laboracions amb Paco de Lucía, Enrique Morente, José Menese i altres grans mestres del flamenc són antològiques. José Fernández ha aconseguit un reconeixement unànime a nivell mundial com a intèrpret i compositor, participant també en festivals de jazz, projectes discogràfics, teatrals i cinematogràfics.

Tomatito: guitarra · El Cristi: guitarra · Tomatito fill: guitarra · Kiki Cortiсas: cant · Mari Ángeles Fernández: cant ·El Moy: percussió · Juan de Juan : ball

Comments: